Luc Demeyere

CV d.d. 12/09/2013

Luc Demeyere

T: 02/275.00.75
F: 02/275.00.70

www.contrast-law.be

luc.demeyere@contrast-law.be

Luc Demeyere is senior counsel bij contrast. Luc is afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit van Leuven en behaalde het diploma Toegepaste Economische Wetenschappen aan de UFSIA.

Hij heeft uitgebreide ervaring in geschillenbeslechting in verschillende domeinen van het ondernemingsrecht, zoals post-acquisitie geschillen, bouwgeschillen, geschillen betreffende handelstussenpersonen, bouw- en verzekeringszaken, en de professionele aansprakelijkheid van bedrijfsrevisoren. Hij is actief in het voeren van processen en arbitrages (zowel als raadsman en als arbiter). Hij heeft ervaring als bemiddelaar en in het bijstaan van cliënten in het kader van bemiddelingen.

Luc Demeyere is lid van de balie te Antwerpen.

Hij heeft een uitgebreide publicatielijst in zijn praktijkgebieden en is lid van de redactieraad van TMD, het Nederlands-Vlaamse Tijdschrift voor Mediation en Conflictmanagement, en van b-Arbitra

Luc is lid van de raad van bestuur van CEPINA, en is geregistreerd als een buitenlandse scheidsrechter van Xi'an Arbitrage Commissie (China).

2014

Knipperlichten
donderdag 20 februari 2014

2013

Knipperlichten 2013
woensdag 20 februari 2013