Laura Van Gompel

Laura Van Gompel is, met meer dan 7 jaar ervaring, gespecialiseerd in vennootschaps- en (internationaal) contractenrecht.

Zij is advocate in Mexico.

Ze werkte bij het gereputeerde advocatenkantoor “Von Wobeser y Sierra”, waar zij mee de belangen van Grupo Modelo behartigde tijdens het Public Acquisition Offer (OPA) n.a.v. de overname door Anheuser-Busch InBev in 2012. Ook Motorola Solutions, Revlon, Tequila Don Julio, Jugos del Valle, Santander, KS Gleitlager de México en Coca-Cola FEMSA werden door haar begeleid.

Laura was hierna Head of Legal van het Family Office van de aandeelhouder van Grupo Liverpool, Mexico’s grootste beursgenoteerde retailbedrijf.

Alvorens ons team te versterken, was Laura advocate en Assisting Manager Legal bij Sony Mexico. Naast contract management was ze o.m. verantwoordelijk voor data protection policies en corporate control.

Laura Van Gompel behaalde een Bachelor of Laws aan de KU Leuven in 2010 en een Master of Laws (Licenciatura en Derecho), magna cum laude, aan het Instituto Tecnológico de Estudios Superiores de Monterrey (ITESM) in 2014. Zij spreekt Nederlands, Spaans, Engels, Frans en Duits.

Laura verrijkt ons kantoor met een interculturele background, na 9 jaar te hebben gewoond in Mexico-City, één van de snelst groeiende en kosmopolitische steden ter wereld.